Tiptop voor Nop tijdens Week van de Ontmoeting

Redactie 23-09-2021
Foto: PRVorig jaar werd Tiptop voor Nop ook georganiseerd.

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober, in de week van de ontmoeting, vindt er weer een Tiptop voor Nop event plaats. Op dit tweedehands fashion event mogen vrouwen gratis tweedehands kleding, schoenen en accessoires uitzoeken. Bezoekers kunnen met hulp van een styliste de mooiste outfit samenstellen onder het genot van een hapje, een drankje en live muziek.

Tiptop voor Nop vindt plaats op vrijdag 8 oktober van 19.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 9 oktober van 10.00 tot 12.00 uur in het gebouw van de Maranathakerk, G.A. Brederolaan 49 in Maassluis. "Of je nu een kleine beurs hebt, graag duurzame keuzes maakt of het leuk vindt om andere vrouwen te ontmoeten, iedereen is welkom!", aldus de organisatoren. "De aanwezige stylistes helpen je graag bij het samenstellen van een leuke outfit. Samen met alle vrijwilligers zorgen we voor een onvergetelijke vijfde editie van Tiptop voor nop. Meld je voor vrijdagavond aan via de link op facebook. Op zaterdagochtend is er vrije inloop."

Gedragen dameskleding (vanaf maat 174 tot 46, schoon gewassen en zonder beschadigingen), schoenen en accessoires kunnen ook nog ingeleverd worden. Neem voor meer informatie hierover contact op via tiptopvoornop@gmail.com.

Tiptop voor nop is een initiatief van een groep vrouwen van de EGMA in samenwerking met Stichting Present, de kledingbank en mede mogelijk gemaakt door de gemeente Maassluis. "We doen dit vanuit één passie dat kleding een tweede leven krijgt en zodat er weer andere vrouwen van kunnen genieten. Op deze manier dragen we zorg voor elkaar én het milieu."