De grote Maassluise Sportcarrousel

Redactie 16-07-2021
Foto: SOSPMDeelnemers komen actief in beweging met verschillende sportactiviteiten in de buitenlucht.

Outdoor Sport Promotion Maassluis start met een speciaal sportactiviteiten zomerprogramma onder de naam: De grote Maassluise Sportcarrousel.

Het doel hiervan is om zoveel mogelijk kinderen en ouderen actief in beweging te krijgen aan de hand van verschillende sportactiviteiten in de buitenlucht. Het programma is een periode van zes weken waarbij sport en bewegingsactiviteiten aan bod komen waar sportief bewegen, samenwerking, gezelligheid en creatief denken het uitgangspunt is.

Voor de jeugd wordt de Sportcarrousel gehouden op de multifunctionele sportbaan bij de Dr. A. Schweitzerdreef naast MSV-voetbal. De grote Maassluise Sportcarrousel start op woensdag 21 juli en loopt door tot en met woensdag 25 augustus. Zes woensdagen is er van 16.00 tot 17.00 uur elke keer een ander programma.

Voor de ouderen is er de sportactiviteit Nordic Walking waarbij door een juiste techniek wel 80 tot 90 procent van je spieren in beweging komen. Dit is eveneens een programma van zes weken en start op dinsdag 20 juli. Verzamelen bij de Koningshof in Maassluis en starten om 10.00 uur.

Voor deelname aan genoemde activiteiten mail naar: sportpromotionmaassluis@gmail.com. Kijk voor meer informatie op sportpromotionmaassluis.nl.