Kids Olympics zondag 18 juli weer van start

Redactie 15-07-2021
Foto: Edward Mc DunnHet programma van Kids Olympics staat weer vol met leuke activiteiten.

Het zomerprogramma Kids Olympics keert na een jaar afwezigheid, vanwege de coronapandemie, terug naar het Vrijheidspark.

Achter de schermen is stichting Samen Randstad druk bezig geweest met de voorbereidingen. "Wij zijn verheugd om bekend te kunnen maken dat Kids Olympics weer wordt georganiseerd. Dit jaar hebben we rekening gehouden met nieuwe activiteiten om het voor iedereen nog leuker te maken dan dat het al was." Dit jaar zal Kids Olympics op drie zondagen in het Vrijheidspark plaatsvinden: 18 juli, 8 augustus en 29 augustus van 13.00 tot 17.00 uur.

De kinderen kunnen zich op de dag zelf aanmelden bij de organisatie. "Wij willen de activiteiten toegankelijk en laagdrempelig houden voor iedereen. De activiteiten zijn daarom gratis. Bezoekers kunnen er wel voor kiezen om een vrijwillige bijdrage te leveren, maar dat is uiteraard niet verplicht", aldus de organisatie.

Net als voorgaande edities kunnen de kinderen zich vermaken met meerdere activiteiten. Fighting4all zal aanwezig zijn om de kinderen een leuke kickboksworkshop te geven en ook Aikibudo Maassluis heeft weer leuke activiteiten op het programma staan. Voor degene die de vakantie in wil dansen, is Dance Kidzz Maassluis er met een streetdance workshop. Motivated People zal niet alleen een bootcamp workshop verzorgen maar ook een gave voetbalworkshop voor de allerkleinsten. Uiteraard zijn er veel meer leuke activiteiten. Alle kinderen ontvangen tijdens de opening ook nog eens een verrassing om het zomerprogramma feestelijk te beginnen.

Kijk voor meer leuke activiteiten op www.zomeractiviteitenmaassluis.nl.

Wilt u als vrijwilliger of als organisatie een bijdrage leveren aan Kids Olympics? Neem dan contact op met de initiatiefnemers via kids4olympics@gmail.com.