Pure Health Massages ontvangt certificaat 'Maatschappelijk Betrokken Onderneming'

Redactie 08-07-2021
Foto: Karen Poldervaart FotografieSonja ontvangt het certificaat \u2018Maatschappelijk Betrokken Onderneming\u2019 uit handen van Present co\u00f6rdinator Tanja Cats.

Massagepraktijk Pure Health Massages in Maasdijk is onlangs MVO partner geworden van Stichting Present Maassluis.

Sonja Hofland van Pure Health Massages bewijst dat je geen groot bedrijf hoeft te zijn, dat al jaren winst draait, om maatschappelijk betrokken te zijn. Zij is ervan overtuigd dat geven, delen en zorgen (in een goede balans) je als ondernemer juist verder brengt.

In haar praktijk - waar zij haar cliënten bindweefselmassages en relaxmassages geeft – heeft zij ook oog voor mensen voor wie de stap naar haar praktijk te groot is. Dat kunnen financiële redenen zijn, maar er zijn ook genoeg voorbeelden van vrouwen die het lastig vinden om zichzelf iets te gunnen. Sonja illustreert: "Als je altijd aan het geven bent of in de schulden zit en je eigen energievaatje niet kunt vullen, raak je opgebrand. Ik vind het waardevol om bij te dragen aan het welzijn van juist die vrouwen en hen een steuntje in de rug te geven."

Stichting Present brengt mensen in beweging om te zien naar de ander. Daarvoor organiseert de stichting praktische projecten zoals het inrichten van kinderkamers en sociale projecten zoals het rondbrengen van soep bij mensen die ziek zijn. Present helpt bedrijven om ook aan deze beweging mee te doen, door het zogenaamd Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Elke organisatie die meer wil dan winst maken alleen, kan zich aanmelden bij Present via info@presentmaassluis.nl, om de handen uit de mouwen te steken of om bij te dragen aan het vergroten van het welzijn van anderen, net als Sonja. Haar praktijk is gevestigd aan de Maasdijk 81 in Maasdijk.