MVC dames zoeken versterking

Redactie 20-05-2021
Foto: MVCMVC heeft op dit moment niet genoeg speelsters voor een volledig team.

Na bijna een jaar niets doen kijkt MVC vooruit en wordt er al uitgekeken naar het nieuwe seizoen 21-22; gehoopt wordt dat er dan weer "normaal" in de zaal kan worden gevolleybald. Nu blijkt alleen dat er bij deze Maassluise vereniging niet genoeg dames zijn om een damesteam in de competitie uit te laten komen, maar dat willen ze wel erg graag.

De dames van MVC speelden afgelopen seizoen onder de gezamenlijke vlag van MOVE4U uit Vlaardingen, maar MVC is er zeer op gebrand om komend seizoen weer met een eigen team aan de competitie mee te doen. "Helaas hebben we niet genoeg dames bij MVC maar het zou enorm leuk zijn als we een damesteam zouden hebben in Maassluis", aldus Linda Fenne bestuurslid en motor van de dames. "Een aantal speelsters binnen MVC hebben hier wel oren naar, maar om een volwaardige damesteam te hebben moet er wel aanvulling komen."

Voor het nieuw samen te stellen damesteam is MVC op zoek naar vrouwen die het volleyballen (weer) willen oppakken. "Ben je tussen de 18 en 35 jaar oud, heb je enige ervaring en vindt je het leuk om in een nieuw team te starten, kom dan eens vrijblijvend mee trainen op woensdagavond. Op dit moment kan er alleen nog maar buiten gespeeld worden en dit doen wij op de MVC Beachcourt bij de Gophers. De bedoeling is vanaf eind augustus 1 keer per week trainen en in het nieuwe seizoen wedstrijden spelen in de 3e klasse. De instap is laagdrempelig en binnen een gezellige club."

Aanmelden kan door te mailen naar bestuur@mvcmaassluis.nl. "Of kom op woensdagavond eens langs bij de Beachcourt."