Glazenhuis Maassluis was een groot succes

Redactie 06-05-2021
Foto: Edwin SonneveldDrie dagen lang werden er allerlei activiteiten georganiseerd.

Dinsdagavond 27 april draaiden Leon en Sander om 21.00 uur het laatste nummertje in het Glazenhuis Maassluis. "Met de groep achter het Glazenhuis dansten we door de kantine heen", zo laat de organisatie van CKC Maassluis weten. "Wat een ontlading na die drie dagen rennen, vliegen en weer doorgaan. Wat hebben we genoten van elkaar, de energie, maar vooral ook de vele positieve berichten die wij binnen hebben gekregen."

Het Glazenhuis Maassluis was een groot succes. Met als hoogtepunten de komst van gasten, de dagelijkse kinderbingo en -disco, de veiling, het Rad van Avontuur, de bootcamp en de sponsorloop. En niet te vergeten: kak in je vak. Op dinsdagmiddag om 15.00 werd Maxima de koe losgelaten. De spanning was om te snijden. Net voordat Maxima terug moest naar de boerderij om gemolken te worden, was het raak.

"Samen hebben we voor verbinding gezorgd tussen sportverenigingen, individuen en ondernemers uit Maassluis. Wij bedanken al onze kijkers en sponsoren en zijn trots op wat wij als vereniging neergezet hebben."

De winnende lotnummers van de Koningsdagloterij zijn:

Hoofdprijs: lotnummer 4199

1e prijs: lotnummer 3390

2e prijs: lotnummer 3250

3e prijs: lotnummer 4770

Kijk voor de overige uitslagen op www.ckcmaassluis.nl.