MVC pakt de volleybal weer op

Redactie 22-04-2021
Foto: MVCHet MVC beachtoernooi van 2020.

Half oktober 2020 moest de sporthal vanwege de coronamaatregelen sluiten en dit betekende een vroegtijdig einde van het volleybalseizoen. Tot op heden kon MVC niet meer volleyballen, maar het voorjaar komt er aan en er worden weer mogelijkheden geboden om te volleyballen. MVC pakt de draad weer voorzichtig op. Nog niet in de zaal maar wel buiten op de beachcourt van MVC. Ook deze zomer is de beachcourt open op de maandag- en de woensdagavond.

Het bestuur en de klankboordgroep van MVC hebben afgelopen maanden niet stilgezeten en gekeken naar de mogelijkheden om het volleybalspel te spelen. Binnen is nog niet mogelijk maar de jeugd en het heren 2 team die allemaal onder de 27 zijn, kunnen al weer buiten trainen. De jeugd en heren 2 zijn op maandagavond te vinden op de beachcourt. Op de woensdagavond wordt ook al door senioren onder strenge regels en in groepjes van vier personen beachvolleybal gespeeld, uiteraard als het weer het allemaal toelaat. Op dit moment is de temperatuur nog niet ideaal en het zand erg koud. Maar de bikkels laten zich niet kennen. "Vanaf begin mei hopen we dat de regels weer wat versoepeld zijn en zodra het kan gaan we weer met meer personen spelen. Niet alleen op het zand maar ook op het gras naast de beachcourt gaan we volleyballen. Vanaf half mei is er voor iedereen boven de 27 jaar, als de regels het toelaten, de mogelijkheid om mee te doen aan deze vormen van recreatief volleybal", alsdus MVC. Voor de jeugd van 6 tot 13 jaar zijn er clinics gepland op zaterdag 8 en 22 mei. Daarover zal later meer bekend worden.

Nieuwsgierig naar het beachvolleybal? Mail dan naar beachvolleybal@mvcmaassluis.nl. Kijk voor meer informatie op www.mvcmaassluis.nl of bel naar Linda Fenne 06-28055008 (senioren en jeugd) of met Patricia Pols 06-28087878 (recreanten).