Het Glazenhuis Maassluis

Redactie 22-04-2021
Foto: Chris KalkmanDe organisatoren van het Glazenhuis zijn er klaar voor!

Aankomende zondag 10.00 trapt c.k.c. Maassluis af met het Glazenhuis Maassluis. Koningsdag bij u thuis, met c.k.c. Maassluis.

"Hoe gaaf is het dat het ons gelukt is om ook dit jaar tijdens Koningsdag een groot evenement te organiseren, ookal is het op een andere manier dan je van ons gewend bent", aldus een van de organisatoren van het Glazenhuis. Samen met heel Maassluis maakt de korfbalvereniging er één groot feest van. Kinderdisco, kinderbingo, veilingen, een pubquiz, auto's wassen, bootcamp, kak in je vak en nog veel meer activiteiten zorgen ervoor dat er voor iedereen iets te doen is. Wil je meer weten over de activiteiten gedurende 25, 26 en 27 april? Kijk dan op ckcmaassluis.nl/glazenhuis voor meer informatie.

Bied mee

Diverse sportverenigingen uit Maassluis hebben items beschikbaar gesteld voor de veiling. Zo kun je onder andere meebieden voor voetbalschoenen gesigneerd door Robin van Persie (beschikbaar gesteld door VDL Maassluis) en een jubileumshirt van M.S.V. '71 gesigneerd door de selectie. Fighting4All doneert ook een item. De opbrengsten gaan naar VDL Maassluis, M.S.V. '71 en Fighting4All.

Koningsdagloterij

Heb je een lot gekocht voor de Koningsdagloterij? Ook deze trekking vindt live plaats tijdens de stream. Meer informatie hierover vind je op de website. De uitslag is ook terug te lezen in de Schakel.