Grote belangstelling voor korfbalacademie bij c.k.c. Maassluis

Redactie 17-04-2021
Foto: Ton Linschoten

Drie zaterdagen lang, te weten 20 en 27 maart en 10 april, stonden in het teken van een heuse korfbalacademie bij korfbalvereniging c.k.c. Maassluis. Jelmer Knossen van Korfbalkids heeft drie weken lang een leuk en leerzaam programma neergezet voor jeugdspelers en -trainers.

Gedurende het programma hebben jeugdleden en -trainers van c.k.c. Maassluis kennis gemaakt met nieuwe oefeningen ter inspiratie voor de rest van het seizoen en komende seizoenen waarin de vereniging het vernieuwde beleid rondom trainersbegeleiding zal uitrollen.

Toch waren de weken niet in de eerste plaats interessant voor de leden. Iedere zaterdag waren kinderen uit Maassluis en omgeving van harte welkom om mee te trainen. Maar liefst 35 nieuwe gezichten waren er te zien die graag kennis kwamen maken met de korfbalsport. De vereniging is dan ook enorm blij met de opkomst en het gehoor dat er is gegeven aan de mogelijkheid mee te doen. De vele positieve reacties en enthousiaste kinderen onderstrepen het succes van de actie die mede mogelijk gemaakt is door Fonds Schiedam Vlaardingen.

Zaterdag 10 april j.l. gingen de kinderen die mee hebben gedaan ook nog eens naar huis met een speciale c.k.c. Maassluis goodiebag.

Heb je zelf deze mogelijkheid gemist kennis te maken met de korfbalsport en wil je graag eens meetrainen? Neem dan contact op via infockc@ckcmaassluis.nl.

Foto's van de middag zijn te vinden via www.flickr.com/photos/ckcmaassluiskorfbal.