Paaspresentje Zonnebloem van Vreugdenhil naar Vreugdenhil

Redactie 01-04-2021
Foto: Jan BuijsseV.l.n.r.: Debby van Veen, Annie Vreugdenhil en Ellis Vreugdenhil.

door Jan Buijsse

Op dit moment zijn allerlei activiteiten alleen zeer beperkt mogelijk, zo ook voor de Zonnebloem. Toch is de afdeling Maassluis steeds weer op zoek om haar gasten iets te kunnen bieden. Mede dankzij Bakkerij Vreugdenhil in Maasdijk is het gelukt een paascadeautje te verzorgen. Een tasje met lekkers voor alle gasten en vrijwilligers. En als dan een van de Zonnebloemgasten ook Vreugdenhil heet, moet je proberen een en ander aan elkaar te verbinden. Een cadeautje aangeboden door Ellis Vreugdenhil aan Annie Vreugdenhil.

Zonnebloemgast Annie was duidelijk blij met de aandacht en het presentje; dat gold natuurlijk ook voor de vrouw van de bakker, Ellis. In het zonnetje poserend voor de bakkerij samen met bestuurslid activiteiten Debby van Veen, wordt het overhandigd.

Mevrouw Annie Vreugdenhil is met een respectabele leeftijd van 97 jaar buitengewoon goed ter been. Haar zoon vertelt dat ze nog op zichzelf woont, het huishouden doet en ook zelf het gras maait. Hij voegt eraan toe: "Als ze het huis uitgaat, maakt ze zich altijd eerst even op."