TV Evergreen en SMASH Tennis & Padel verlengen samenwerking

Redactie 18-03-2021
Foto: TV EvergreenMark van der Haven van SMASH en Henk van den Brink (voorzitter TV Evergreen) geven elkaar een box na de ondertekening van het getekende contract.

TV Evergreen en SMASH Tennis & Padel (voorheen Tennisschool Mark van der Haven) hebben hun samenwerking met drie jaar verlengd. Zowel Evergreen als SMASH zijn tevreden met elkaar en de werkwijze en zien goede mogelijkheden om samen verder te groeien.

De samenwerking duurt al vele jaren en er wordt regelmatig gesproken over nieuwe vormen van training, lidmaatschappen en acties om tennis onder de aandacht te brengen van de inwoners van Maasluis en omgeving. Bij SMASH werken inmiddels al acht gecertificeerde tennisleraren die continue bijgeschoold worden volgens de normen van de KNLTB.

"Twee jaar terug zijn we begonnen met het All-In Kid's tennislidmaatschap waarbij kinderen niet alleen tennisles krijgen, maar ook lid zijn van de vereniging en dus ook vrij kunnen tennissen en competitie spelen. Daarnaast bieden we continue een 'Maak Kennis Met tennis' lidmaatschap aan, zodat geïnteresseerden gedurende drie maanden lid zijn en vijf lessen kunnen volgen. Hierna kunnen ze dan beslissen of ze door willen gaan of niet. Deze formule is vorig jaar zeer succesvol gebleken", aldus TV Evergreen. De ambities van SMASH zijn groot. Naast de tennisschool zijn ze inmiddels ook gekwalificeerd om Padel-les te geven. "Iets wat nu nog niet kan bij Evergreen, maar het bestuur houdt de ontwikkelingen goed in de gaten."