Een balletje slaan bij MTC Bequick

Redactie 04-03-2021
Foto: BequickDe gratis clinic vindt plaats bij MTC Bequick op zaterdag 6 maart.

Het trainersteam van tennisvereniging Bequick staat aanstaande zaterdag klaar om met de jeugd uit Maassluis en omstreken een balletje te slaan. Hoofdtrainer Erwin Kester: "Het is natuurlijk voor iedereen een vreemde tijd en ook de start van de tenniscompetitie is helaas nog onzeker, maar gelukkig kunnen wij wel op een goede manier trainingen verzorgen aan jeugd en volwassenen. Het nieuwe lesseizoen start in april. En gelukkig kan de jeugd ook lekker in groepsverband sporten in de buitenlucht".

Nu de temperaturen oplopen en het zonnetje vaker schijnt, biedt Bequick de jeugd uit Maassluis en omstreken aanstaande zaterdag de kans om lekker een balletje te slaan en lol te maken op de tennisbaan. Dit is ook een mooie kans voor Corina Schilder, die onlangs werd toegevoegd aan het trainersteam, om op een leuke manier haar activiteiten bij de Maassluisse tennisclub af te trappen. "Het leuke aan deze clinic is dat het voor alle jeugd is. Voor mij fijn om wat bekende gezichten te zien én lekker aan de slag te gaan met nieuwe jeugd. Rackets en ballen staan klaar, dus heb je zin om een balletje te slaan, kom dan gezellig langs aanstaande zaterdag."

De gratis clinic vindt plaats bij MTC Bequick op zaterdag 6 maart van 13.30 tot 14.30 uur en is voor alle jeugd t/m 17 jaar. Stuur voor meer informatie of om aan te melden een mailtje naar jc@mtc-bequick.nl.