'Club van 100' op bestelwagen Voedselbank Maassluis

Redactie 19-02-2021
Foto: Victor KappelhofArnold Tombroek (Extergo) presenteert de bestelwagen van de Voedselbank met het eerste beletterde deel van de Club van 100.

Een nieuw initiatief voor de Voedselbank Maassluis lijkt een groot succes te worden: het oprichten van een Club van 100. Dit initiatief is afgelopen december gestart en nu is al meer dan de helft van de beschikbare vakjes gevuld. De Club van 100 zorgt voor een financiƫle aanvulling aan de Voedselbank om de vaste lasten te kunnen betalen.

Tegenprestatie van de Voedselbank is het voeren van de bedrijfslogo's op de nieuwe bestelwagen van de Voedselbank. Omdat de aanmeldingen zo voortvarend gaan, kon het eerste deel van de bedrukking afgelopen week al uitgevoerd worden. De belettering is toevertrouwd aan Extergo Reclamewerk uit Maassluis. Woensdag 10 februari is de bedrukte bestelwagen bij de Voedselbank afgeleverd.

De bestelwagen wordt gebruikt om gedoneerde goederen op te halen en rijdt dagelijks in Maassluis en de omliggende gemeenten. Vanaf nu ziet u deze bestelwagen dus rondrijden met de bedrijfslogos van diverse (meest lokale) ondernemers.

Wie ook zijn of haar logo op de bestelwagen van de Voedselbank wil en lid wil worden van de Club van 100 kan contact opnemen met Mark Libregts via 0613571350 of mark.libregts@caiway.nl of met Wim Verschuur via 0651134938 of wim.verschuur@gmail.com.