50 Heppie Boxen bezorgd in Maassluis

Redactie 12-02-2021
Foto: SHVKAmbassadeurs Jamai Loman en Angela Schijf deelden Heppie Boxen uit namens Stichting Het Vergeten Kind.

Stichting Het Vergeten Kind heeft tijdens de campagne 'Maak je HART voor vergeten kinderen in sociaal isolement' kinderen met de Heppie Box verrast, zodat ze thuis fijn kunnen knutselen en met het gezin leuke activiteiten kunnen doen. De box is speciaal door vrijwilligers van de stichting samengesteld. Ook in Maassluis werden onlangs 50 Heppie Boxen bezorgd.

De inhoud van de Heppie Box is erop gericht om het hele gezin een moment van ontspanning en aandacht te bezorgen. De doos bevat niet alleen spelmateriaal, maar ook instructies voor ouders en/of verzorgers om er een echte leuke activiteit van te maken. Activiteiten die ze zelf misschien niet hadden bedacht.

Normaal gesproken organiseert de stichting tijdens de Week van Het Vergeten Kind (29 januari t/m 4 februari) een groots kinderevent, maar dat was dit jaar door de coronamaatregelen niet mogelijk. In plaats daarvan bezorgde de stichting in deze week bij 1.000 gezinnen uit vijftien gemeenten een mooie verrassing thuis: de Heppie Box.

Met de landelijke campagne 'Maak je HART voor vergeten kinderen in sociaal isolement' vraagt Stichting Het Vergeten Kind aan heel Nederland om achter deze kinderen te gaan staan en op www.hetvergetenkind.nl een hart achter te laten op de kaart van Nederland.