Tin Tin kinderopvang biedt nieuwe haal- en brengservice aan

Redactie 21-01-2021
Foto: PRV.l.n.r.: Jan Meerman (M-Design), Richard Voogd (Mobility Center) en Onno Hoogeveen ( Tin Tin kinderopvang).

Ondanks de huidige tijd heeft Tin Tin kinderopvang - die twee locaties heeft in Maassluis en hier Buitenschoolse opvang, Peuteropvang en Hele dagopvang aanbied - sinds kort een extra service ingezet. Het gaat om een haal- en brengservice met hun nieuwe Volkswagen transporter kinderbus.

Afgelopen week heeft Tin Tin kinderopvang hun nieuwe speciale Tin Tin transporter in ontvangst genomen om voortaan kinderen van de opvang te kunnen halen en brengen. Tevens kunnen de kinderen nu ook in de vakanties makkelijker uitstapjes maken zoals o.a. naar het bos of het eigen strandhuis van Tin Tin in 's-Gravenzande tijdens de zomermaanden. "Mede dankzij de sponsors zoals M-Design die alle bestikkering van de auto heeft verzorgd en Richard Mobility Center ook uit Maasland die geholpen heeft om de auto rijklaar te maken en verder het onderhoud zal gaan verzorgen, ziet de Tin Tin transporter er op en top uit! Wij weten zeker gezien de opvallende kleurstelling van de auto en de duidelijk herkenbare bestikkering dat u de Tin Tin transporter snel zult herkennen in Maassluis."

Ook voor in de toekomst als Tin Tin kinderopvang bijvoorbeeld mee gaat verhuizen naar het Wilgenrijk is de Tin Tin transporter ideaal om in het begin tussen beide locaties en een eventuele tijdelijke school locatie in het Wilgenrijk, de haal- en brengservice voor de opvang te verzorgen.

Tin Tin kinderopvang is gevestigd in de Kardinaal Alfrink school in de Westwijk en basisschool De Dijck onderaan de Weverskade. Wegens uitbreiding zijn er op dit moment nog enkele opvangplaatsen vrij. Neem voor meer informatie contact op via info@tintin-kinderopvang.nl.