MTS Euro Products wordt hygiëne partner van Team Jumbo-Visma

Redactie 14-01-2021
Foto: PRV.l.n.r.: S. Ekhart en G. Malipaard van MTS Euro Products en R. Plugge van Jumbo-Visma.

MTS Euro Products verbindt zicht tot en met 2024 als Official Partner aan Team Jumbo-Visma. Per heden zal MTS Euro Products de atleten en staf van de succesvolle wieler- en schaatsploeg ondersteunen met kennis op het gebied van hygiëne en voorzien van een hygiëneproducten.

MTS Euro Products is een ervaren leverancier voor een groot scala aan hygiëneproducten zoals toilet- en handdoekpapier, dispensers, poetspapier, poetslappen, nonwovendoeken, zepen en absorptiematerialen. "Vanuit ons logistiek centrum in Maassluis bedienen wij dagelijks onze klanten in binnen- en buitenland," aldus Sander Ekhart, Commercieel Directeur van MTS Euro Products. "De Nederlandse roots van Team Jumbo-Visma in combinatie met de internationale exposure die het team genereert sluiten heel goed aan bij onze internationale strategie voor de komende jaren."

Ekhart is er trots op dat zij met Team Jumbo-Visma een partner hebben die tot de absolute wereldtop behoort. "Dit sluit nauw aan bij de visie en positie van MTS Euro Products, dagelijks streven wij net als Team Jumbo-Visma naar het hoogst haalbare."Richard Plugge, directeur Team Jumbo-Visma over deze nieuwe samenwerking: "Het onderwerp hygiëne heeft binnen onze teams - die vrijwel het gehele jaar lange tijd met elkaar op pad zijn - altijd al speciale aandacht. In de huidige tijden is het belang van goede hygiëne alleen nog maar groter geworden. We zijn heel enthousiast om met MTS Euro Products een partner te hebben gevonden die ons op dit gebied nog verder gaat helpen door middel van het delen van kennis, innovaties en levering van hoogwaardige producten."