M.S.V.'71 oliebollenactie zeer geslaagd

Redactie 06-01-2021
Foto: MSVM.S.V.\u201971 drive through op oudejaarsdag.

Met meer dan 100 unieke bestellingen verkocht de bijna 50-jarige voetbalvereniging op oudejaarsdag een kleine 2500 oliebollen en appelbeignets.

"De uitgifte van alle bestellingen op 31 december is uitstekend 'coronaproof' verlopen bij de entree van het fraaie sportcomplex", zo laat M.S.V.'71 weten. "Alle kopers werden bij de 'drive through' een warme chocomel en glühwein aangeboden als dank voor hun bijdrage en een toost op 2021. De reacties op de leuke actie en de kwaliteit van de oliebollen en appelbeignets waren louter positief. Radio Rijnmond nam zelfs nog een kijkje in de Steendijkpolder. Zo is er misschien wel een heerlijke nieuwe MSV traditie geboren."

Vanwege de donatie van gulle kopers kon op oudejaarsdag het verzorgingstehuis de DrieMaasHave ook verrast worden met heerlijke oliebollen. "De dank was groot en de lekkere traktatie hebben de bewoners en verzorgers in het tehuis heerlijk gesmaakt. Kortom een geslaagde oliebollenactie, die voor herhaling vatbaar is aan het eind van dit jaar! Met dank aan alle vrijwilligers die geholpen hebben en de sponsors; Omnial, Juist en The Zoo."