Fysiodocwerk: door met andere eigenaren

Redactie 03-12-2020
Foto: PROndertekening overname Fysiodocwerk. Links Gerard van der Wees, rechts Sander Brok en Wouter van Beek.

Fysiodocwerk is inmiddels een bekend begrip in Maassluis als het gaat om fysiotherapeutische zorgverlening. Sinds 2007 gevestigd in Medisch Centrum Docwerk was het de opvolger van de praktijk van Gerard van der Wees. Ooit begonnen in de Korhoenstraat, belandde de praktijk in 2007 in MC Docwerk als Fysiodocwerk. Voor Gerard is het punt bereikt om het stokje over te dragen.

Terugblik

Gerard: "Na 43 jaar in het vak actief te zijn geweest is het nu tijd voor andere dingen en draag ik de praktijk over aan mijn opvolgers. Het werken met zoveel mensen tijdens de uitoefening van mijn vak heeft mij veel voldoening gegeven. Patiƫnten en verwijzers ben ik dankbaar voor de plezierige en constructieve samenwerking."

Toekomst

M.i.v. 1 januari a.s. is B&B Healthcare van Wouter van Beek en Sander Brok de nieuwe eigenaar van Fysiodocwerk. B&B Healthcare is al actief in Maassluis bij het WellnessCenter Maassluis.

Leven is Bewegen

De visie van B&B Healthcare sluit direct aan op de visie van waaruit Fysiodocwerk de afgelopen jaren heeft gewerkt: B&B Healthcare staat voor Gezond Bewegen. De persoon staat bij B&B centraal. Er wordt samen met de patiƫnt gezocht naar de oorzaak van een beperking of naar mogelijkheden tot verbetering. Vervolgens wordt er gekozen voor een actieve strategie om het bewegend functioneren te verbeteren.

Wat blijft

B&B Healthcare wordt de nieuwe eigenaar, het team van acht fysiotherapeuten blijft ongewijzigd. Daarmee blijft de kwaliteit, die u van Fysiodocwerk gewend bent, gewaarborgd. Sander en Wouter heten u dan ook, samen met het vertrouwde team van fysiotherapeuten, van harte welkom!