Strijd in onderlinge wedstrijden bij MHV Evergreen

Redactie 19-11-2020
Foto: EvergreenDe jeugdteams van MHV Evergreen spelen regelmatig onderlinge wedstrijden nu de competities stil liggen.

Ook afgelopen weekend werden er bij MHV Evergreen weer een paar onderlinge wedstrijden tussen verschillende teams gespeeld. De jeugd is erg blij dat ze ondanks de nodige maatregelen toch nog door kunnen hockeyen.

De meiden van MC1 hadden afgelopen weekend geen wedstrijd, maar toch wilden ze lekker hockeyen. Daarom werd er besloten om zaterdag gewoon een extra training in te plannen.

De jongens JD1 speelden tegen de meiden MC2, en de jongens JC1 tegen de meiden MD1. De meiden van allebei de teams hebben zich kranig geweerd tegen de jongens, maar de jongens waren toch net een maatje te groot.

De wedstrijd tussen de meiden MB1 en MA1 was erg leuk, die ging gelijk op. En dan de wedstrijd tussen de JA1 en JB1, twee teams die fysiek sterk zijn. Wat een strijd wordt er dan geleverd ondanks dat het een oefenwedstrijd is.

Tussen verschillende teams zit er soms inderdaad een groot verschil, maar ook dat maakt helemaal niet uit. De wedstrijden zijn om te oefenen en om gewoon lekker sportief bezig te zijn met elkaar.

Buiten het feit dat het gewoon heerlijk is om te hockey, maakt de jeugd door de wedstrijden ook intensiever kennis met elkaar, waardoor er mogelijk zelfs nieuwe vriendschappen ontstaan.

Tot nu toe is iedereen dus erg te spreken over de onderlinge wedstrijden.