CKC Maassluis organiseert zaterdagen vol jeugdactiviteiten

Redactie 19-11-2020
Foto: Ton LinschotenEr worden allerlei jeugdactiviteiten georganiseerd bij ckc Maassluis.

Het Techische Bestuur van korfbalvereniging ckc Maassluis zit niet stil. Iedere zaterdag is er een activiteitenprogramma voor de jeugd. Zo blijft de jeugd lekker fit en blijven ze aan teambuilding werken. Ook vorige week zaterdag was er een vol programma in in de Olympiahal en op het veld van ckc Maassluis.

De A en B teams kregen een fanatieke conditietraining, waarin ook nog aan de balans en de verschillende spiergroepen gewerkt werd. Er was een grote opkomst, 18 fanatieke sporters werden enorm uitgedaagd, en moesten flink aan de bak.

De C en D teams volgden zaterdag een clinic onder leiding van hoofdcoach André Verbaas en selectiespeelster Naomi Linschoten. Tijdens de clinic is onder andere balgevoel, een stukje techniek en uiteraard zijn er partijtjes aan bod gekomen. De C was erg enthousiast en wilde graag leren van de tips die werden gegeven. Al met al een erg geslaagde clinic!

De E en F teams volgden een clinic van selectiespeler Jari Sonneveld, Mark van der Vaart en Niels van der Vaart. De kinderen zijn aan de slag gegaan met verschillende oefeningen. De oefeningen waren vooral gericht op het verbeteren van de schottechniek.