Bestelservice Koningshoek Connect gelanceerd

Redactie 22-10-2020
Foto: WereldhaveDe ondernemers van zes verswinkels in Koningshoek zijn een online bestel en- bezorgservice gestart.

Winkelcentrum Koningshoek heeft in samenwerking met zes lokale verswinkels uit het centrum een online bestel en- bezorgservice gelanceerd. Koningshoek Connect (koningshoek.nl/connect) is een nieuw platform van winkelcentrum Koningshoek inclusief een lokale bezorgservice.

Sinds de zomer is deze service in voorbereiding en sinds afgelopen vrijdag staat het platform live. Klanten kunnen op één website bij meerdere lokale verswinkels hun digitale boodschappenmandje vullen en er voor kiezen om dit thuis te laten bezorgen. "Met het digitale platform willen we inspelen op het online winkelgedrag, zeker in tijden van corona, en de toenemende behoefte aan service en gemak van de klant. Met Koningshoek Connect geven we onze klant de mogelijkheid en het gemak om ook online bij ons winkelcentrum aankopen te doen. Naast de fysieke winkels openen nu dus ook zes lokale vers ondernemers een online winkel onder één digitaal dak", zo laat Wereldhave weten.

Afhalen of laten bezorgen

De aangesloten verswinkels zijn Chocking Chocolatiers, Bakkerij van den Berg, Keurslager Jaap Landman, Zuivelhoeve, Gall & Gall en Kippie. Op het platform kun je vanaf je mobiel, tablet of laptop bij al deze ondernemers producten selecteren en toevoegen aan je winkelmandje. Vervolgens kun je kiezen of je de bestelling laat thuisbezorgen of dat je het in één keer wilt af komen halen in het winkelcentrum. Het afhaalpunt, om je bestelling in één keer op te halen, is bij Chocking Chocolatiers. De bezorging aan huis wordt verzorgd door Bakkerij van den Berg en wordt aangeboden op dinsdag, donderdag en zaterdag tussen 10.00 uur en 13.00 uur.

Ga voor meer informatie naar koningshoek.nl/connect.