New Bassy's Fashion nu ook in Maassluis

Redactie 08-10-2020
Bij New Bassy's Fashion vind je casual, kostuums en schoenen voor de man.
Foto: PR

Als mensen op dit moment liever naar kleinere winkelgebieden gaan - in plaats van de grote steden - dan gaan wij naar de mensen toe, zo dachten Jeannette Hofland en Monique van Tilburg van New Bassy's Fashion uit Rotterdam.

"We zien dat Rotterdam op dit moment vaak vermeden wordt en dat mensen liever winkelen in dorpen en kleinere steden", zegt Jeannette. "En zo is bij ons het idee ontstaan om tijdelijk een extra vestiging te openen in Maassluis."

Jeannette Hofland en Monique van Tilburg - moeder en dochter - namen acht jaar geleden de herenmodezaak New Bassy's Fashion over. Een winkel die al ruim 40 jaar gevestigd is op de 1e Middellandstraat in Rotterdam. "Helaas zijn ook wij, zoals velen met ons, geraakt door de coronacrisis", vertelt Monique. "Waar wij het normaal gesproken in de maanden maart tot en met juni enorm druk hebben, bleef dat dit jaar uit doordat bruiloften en partijen veelal niet door zijn gegaan."

Jeannette is geboren en opgegroeid in Maassluis en nu woonachtig in Maasland. Dus toen zij en haar dochter op zoek gingen naar een tijdelijke vestiging in een kleiner winkelgebied, kwam Maassluis al snel in het vizier. "De sfeervolle winkelstraten in het centrum zijn divers aan leuke winkels. Iets wat niet heel vaak meer voorkomt door alle grote ketens die in elke stad te vinden zijn. Wij denken dat ondanks de diversiteit aan winkels Maassluis nu tijdelijk een leuke herenmodezaak rijker zal zijn vanwege een uitgebreide collectie aan herenmode met kleine prijzen en waarbij service bovenaan staat."

New Bassy's Fashion is sinds woensdag 30 september gevestigd op de Nieuwstraat 15 in Maassluis en zal hier in ieder geval tot het einde van het jaar blijven. In deze herenmodezaak vind je casual, kostuums en schoenen voor de man. "Er is een grote collectie kostuums vanaf maat 42 t/m 62 en de korte- en lengtematen zijn aanwezig."

Kijk voor meer informatie op www.newbassysfashion.com.