Iedereen welkom op open dag Scouting Paulusgroep

Redactie 06-09-2020
Foto: websiteHet onderkomen van Scouting Paulusgroep aan de Vlaardingsedijk.

Zaterdag 12 september is er bij Scouting Paulusgroep een open dag. Op deze dag willen we laten zien én laten ervaren wat scouting inhoudt.

De open dag begint om 13:30 uur en zal duren tot 16:00 uur. Het leukste voor de kinderen, die komen kijken, is om vanaf het begin van de open dag aanwezig te zijn zodat ze gelijk mee kunnen doen met de speltak van hun eigen leeftijd.

De speltakken die wij hebben zijn:

Bevers (jongens en meisjes 5 – 7 jaar)

Welpen Sioniehorde (jongens 7 – 11 jaar)

Welpen Shantihorde (meisjes 7 – 11 jaar)

Scouts (jongens en meiden 11 – 15 jaar )

Explorers (jongens en meiden vanaf 15 -18 jaar)

Tijdens deze middag kunnen er, naast de scoutingspelen (denk bijvoorbeeld aan een spel in het bos) natuurlijk ook marsmallows worden geroosterd boven het kampvuur, zijn er suikerspinnen voor iedereen en is er een springkussen. Uiteraard staan de koffie, thee en limonade klaar! Tijdens de open dag zullen er bestuursleden en vrijwilligers aanwezig zijn die vragen van ouders en geïnteresseerden beantwoorden en informatie kunnen geven over scouting.

De Scouting is altijd op zoek naar vrijwilligers! Zoals mensen die het leuk vinden om leiding te geven bij een speltak of hand en span diensten willen verrichten. Mocht je interesse hebben, kom gezellig langs!

Natuurlijk is één middagje veel te weinig om alles te laten zien wat je bij scouting kunt verwachten. Daarom mogen kinderen die op scouting willen (vanaf 4 ? jaar) een aantal keren vrijblijvend meedoen, tevens kunnen kinderen die op scouting willen het gehele jaar door lid worden. Scouting Paulusgroep heeft geen wachtlijst voor nieuwe leden.

Vanwege de Coronamaatregelen dienen kijkers zich aan te melden. Dit kan van tevoren per mail of ter plekke door de naam van uw kind door te geven en uw telefoonnummer.

Voor meer informatie www.paulusscout.nl

Vragen kunt u mailen naar bestuur@paulusscout.nl

Hopelijk tot zaterdag 12 september van 13:30 uur tot 16:00 uur!

Scouting Paulusgroep, Vlaardingsedijk 9, 3143 LN Maassluis, (naast het wielerparcours en "de Polderij")