Mischa Koorneef nieuwe coördinator Douanehuisje

Redactie 06-08-2020
Foto: Jan BuijsseDe sleutel werd coronaproof overgedragen.

Na 12 jaar in de werkgroep Douanehuisje gezeten te hebben en daarvan een substantieel deel het beheer te hebben gecoördineerd, treedt Emma de Zanger terug.

Emma trekt zich terug omdat haar termijn als lid van de Culturele Raad Maassluis erop zit. Zij zal worden opgevolgd door Mischa Koorneef; hij zal vanaf nu optreden als coördinator. Intussen heeft hij zich al beziggehouden met de invulling van de planning. Mischa is van plan het beleid van Emma voort te zetten, natuurlijk rekening houdend met een persoonlijke noot. De officiële overdracht van de sleutel vond coronaproof plaats voor de deur van het Douanehuisje.

De Culturele Raad Maassluis stelt namens de gemeente Maassluis het Douanehuisje (Govert van Wijnkade 52, 3144 AG Maassluis), gratis ter beschikking voor culturele en kunstzinnige activiteiten.

Meer informatie hierover is te vinden is op de website van de CRM www.crmmaassluis.nl onder de kop Douanehuisje. Voor overige vragen kunt u terecht bij Mischa Koorneef, 06-18513090, douanehuisje@crmmaassluis.nl.