pARTy in de laatste week van de zomervakantie

Redactie 31-07-2020
Foto: PREr zijn verschillende workshops en activiteiten op het gebied van theater, dans, muziek, sport en spel, koken, techniek en beeldende kunst.

Tijdens de laatste week van de zomervakantie veranderen Theater Koningshof en de Voedselbank van Maassluis in een echt doe-centrum voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar.

Maandag 24 augustus is de officiële opening van de pARTy week 2020. Om 15:00 uur draait de film 'De Grote Slijmfilm' in Theater Koningshof. Op dinsdag 25, woensdag 26, donderdag 27 en vrijdag 28 augustus zijn er in de ochtenden verschillende leuke workshops en activiteiten op het gebied van theater, dans, muziek, sport en spel, koken, techniek en beeldende kunst.

In deze laatste week van de zomervakantie staan er verschillende kunstenaars en docenten klaar die met de deelnemers aan de slag gaan. In een klein uurtje wordt er in een groepje geoefend bijvoorbeeld hoe je een muziekinstrument moet spelen. Verder kunnen de deelnemers ook gaan koken, creatief bezig zijn, dansen, theater maken en nieuwe sporten leren.

Ben je tussen de 6 en 12 jaar oud? Wil je leuke nieuwe dingen doen tijdens de laatste week van de zomervakantie? Koop dan een kaartje voor de pARTy week via www.theaterkoningshof.nl. Kosten zijn 5 euro per dag en je kunt je voor alle vier de dagen inschrijven. Er zijn een beperkt aantal plaatsen.

Op vrijdagochtend 28 augustus is er voor alle kinderen die op één van de dagen hebben deelgenomen een feestelijke afsluiting in Theater Koningshof van 12.30 uur tot 13.30 uur.

Op dinsdag 25 augustus zijn de activiteiten bij de Voedselbank in Maassluis en de overige dagen bij Theater Koningshof.

De deelnemende organisaties zijn Theater Koningshof, Welzijn E25, Voedselbank Maassluis, Vluchtelingenwerk Maassluis, Dance Company M'Joy, Muziek@Maassluis, Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland en Bibliotheek de Plantaan.