Mega Terras Bingo bij M.S.V.'71 bijzonder geslaagd

Redactie 30-07-2020
Foto: MSVDe Mega Terras Bingo vond plaats op het hoofdveld van M.S.V.'71.

De weergoden, de perfectie organisatie en het enthousiasme van de 80 deelnemers hebben er voor gezorgd dat de Mega Terras Bingo bij M.S.V.'71 afgelopen zaterdag meer dan geslaagd was.

Want vooraf had de organisatie er een hard hoofd in. De weersvoorspellingen waren niet best. Er was twijfel of dit evenement deze middag door moest gaan of dat er uitgeweken zou worden naar een nieuwe datum met beter weer.

Uiteindelijk werd de knoop doorgehakt en werd besloten om het evenement toch door te laten gaan. En dat bleek uiteindelijk een goede beslissing want het bleef de hele middag droog en de temperatuur was prima. Niet alle 100 opgegeven deelnemers waren van de partij maar dat mocht de pret niet drukken. De 80 opgekomen deelnemers hadden het prima naar hun zin.

De organisatie had voor meer dan voldoende prijzen gezorgd zodat Alexander Dekker en Shirley Verschuren om 14.00 uur konden starten met de bingo.

De overige Megaweek organisatoren, Leendert van Geest, Raymond Zwarts, Jenny Storm, Ankie, Rene en Dylan Boers en Vanessa van den Boogert verzorgden de catering en zorgden er voor dat alles verder vlekkeloos verliep.

Tussen de bingo rondes door was er ook nog tijd voor een tombola. Al met al een geslaagd evenement in deze bijzondere coronatijd.