c.k.c. Maassluis sluit seizoen feestelijk af

Redactie 23-07-2020
Foto: Monique JoppeHet jaarlijkse Toptien toernooi was weer een groot succes.

Zaterdag 11 juli kon het seizoen met de viering van het 90-jarig jubileum van korfbalvereniging c.k.c Maassluis feestelijk worden afgesloten. Vele kinderen kwamen af op het jaarlijkse Toptien toernooi en het was goed om hen allemaal samen te zien en te genieten van het mooie weer.

Zo werd een bizar seizoen afgesloten. Een seizoen waarin met veel plezier is gekorfbald, maar de sport de laatste maanden toch een beetje op de achtergrond is geraakt. Mede dankzij de inzet van de vrijwilligers is het de verenging toch gelukt om te kunnen trainen.

Voor het aanstaande seizoen ziet het er op dit moment positief uit. Geen beperkingen om te spelen, maar wel beperkingen voor het publiek en het gebruik van de kantine. Binnen de lijnen misschien hetzelfde, maar buiten de lijnen zal het anders worden dan men gewend is. Wel kunnen de kleedkamers met inachtneming van de 1,5 meter regels weer gebruikt gaan worden.

Nu kan er worden genoten van een welverdiende vakantie en dan op naar het nieuwe korfbalseizoen. Daarbij wordt bij de seizoensopening de geplande quiz en loterij opnieuw georganiseerd. De vereniging kan niet wachten, ondanks dat er rekening gehouden moet worden met onzekerheden. Kunnen alle evenementen volgend seizoen doorgaan? Hoe gaan we de kantine exploiteren met de 1,5 meter regel? Ook volgend jaar zal er weer een groot beroep worden gedaan op vrijwilliger om er samen een fantastisch seizoen van te gaan maken.