Green Eagles sluit seizoen af, dames trainen door

Redactie 09-07-2020
Het veldje aan de Merellaan is inmiddels een tweede thuishaven te noemen voor de Eagles.
Foto: PR

De teams van MBV Green Eagles Basketball hebben de afgelopen tijd geweldige buitentrainingen gehad. En ondanks dat het seizoen stopt, trainen de jongste leden van de teams Under 8 en Under 10 nog één maal aan de Merellaan. Dit veldje is inmiddels bijna een tweede thuishaven voor de Eagles te noemen. Wil jij voor de zomer wel eens kijken hoe leuk basketball is? Aanstaande vrijdag om 17.00 uur is de laatste training. Kom gezellig langs, maar meld je wel even aan van te voren.

Het Dames 1 team van coach Ron den Hoedt gaat de gehele zomer door met trainen. Het nieuwe seizoen staan er maar liefst elf tegenstanders op het programma waaronder tegen de reserves van eredivisieploeg Binnenland en Batouwe. Daarnaast zullen er ook weer veel wedstrijden gespeeld worden in de sterke regio West maar ook in Groningen. Het team heeft volgend jaar een goede selectie en mag ook een nieuw gezicht welkom heten in de selectie. Joyce Stedema komt de gelederen versterken na in het verleden gespeeld te hebben voor basketbal bolwerk Den Helder.

Lijkt het jou ook leuk om te basketballen? Kijk op www.greeneagles.nl voor meer informatie. Ook kan je contact opnemen met Ruben Kraaijeveld (06-83520067), hij kan je alles vertellen over de teams en de trainingstijden. De eerste drie keer kan je vrijblijvend meedoen om te kijken of de basketbalsport iets voor jou is.