Clinics en trainingen voor leden en niet-leden bij Evergreen

Redactie 04-06-2020
Foto: EvergreenAfgelopen zaterdag vond de eerste clinic plaats.

Inmiddels zijn de trainingen weer begonnen bij Evergreen. Iedereen stond te springen om weer het veld op te mogen, en met dit mooie weer was het extra genieten om weer lekker te mogen hockeyen.

Naast de reguliere trainingen zijn er nu ook iedere zaterdag van 11.00 tot 12.30 uur hockeyclinics bij Evergreen. Afgelopen zaterdag was de eerste keer. Het was een groot succes, maar liefst ruim 50 kinderen waren aanwezig, en wat hebben ze genoten!

Deze clinics worden gegeven door spelers/speelsters van de heren- en damesteams, en zijn bestemd voor alle kinderen tot en met 12 jaar uit Maassluis en omstreken.

Dus zit je (nog) niet op hockey, maar wil je wel mee doen? Trek dan je sportkleding aan en kom op zaterdag gezellig mee doen. Sticks zijn op de club aanwezig.

Kan je niet op zaterdag, maar wil je wel eens kennismaken met hockey? Dan is het ook mogelijk om mee te trainen op de woensdagmiddag of vrijdagmiddag. Voor de exacte trainingstijden of voor meer informatie kan je mailen naar jongstejeugd@mhv-evergreen.nl.