In het weekend Jofel thuis genieten

Redactie 14-05-2020
Foto: PRJofel kan nog geen gasten ontvangen, maar er is wel een afhaal- en bezorgservice.

Jofel eten en drinken bestaat dit jaar 10 jaar en opende vorig jaar ook de deuren in Maassluis. In totaal zijn er vijf vestigingen verdeeld over Bleiswijk, Prinsenland Rotterdam, Zoetermeer, Vlaardingen en Maassluis. Wesley de Gooyer, eigenaar van de Jofel Groep, vertelt over de weg naar Maassluis.

door Nancy Tielman

"Tien jaar geleden zijn we gestart in Bleiswijk. Daarna volgde de vestiging in Prinsenland Rotterdam en Zoetermeer. Drie jaar geleden werd Vlaardingen daaraan toegevoegd en sinds vorig jaar oktober hebben wij onze vestiging in Maassluis geopend. We zitten op een toplocatie aan de Koningshoek. Dat merkten wij ook meteen, na de opening gingen we als een speer. We hadden het hartstikke druk, zeker in de weekenden. Mensen wisten ons tussen het winkelen door goed te vinden om een hapje en drankje te doen. Maar zeker ook buiten de winkeltijden ontvangen we graag gasten voor een borrel, hapje of maaltijd. Het liep als een trein, maar helaas is de situatie nu beperkt door corona. We hebben 120 zitplekken op het terras, de enige daarmee bij de Koningshoek, maar dat terras blijft nu leeg. Het zomerseizoen komt er weer aan en wij hopen dat er dan weer mogelijkheden zijn. Wij zijn er in ieder geval klaar voor, ook binnen de 1,5 meter samenleving. Het wachten is op de goedkeuring van het protocol wat nu bij de Koninklijke Horeca Nederland ligt."

Bezorgen en afhalen

Jofel eten en drinken is normaal gesproken 7 dagen per week geopend voor borrel, lunch en diner. Vanwege de coronacrisis is Jofel sinds vorige week begonnen met een bezorg- en afhaalservice. Bestellen kan van vrijdag tot en met zondag tot 20.00 uur, ophalen tot 21.00 uur. Afhalen kan van vrijdag tot en met zondag van 17.00 tot 21.00 uur. Bezorgen kan van vrijdag tot en met zondag indien de bestelling voor 17.00 uur is doorgegeven. Het bezorggebied bestaat uit Maassluis, Maasdijk en Maasland. Bel of whatsapp om te bestellen naar 0629416821.

Ga voor het bezorg- en afhaalmenu naar de Facebookpagina of Instagram van Jofel, op kijk op de website www.jofeletenendrinken.nl. Op de kaart staan onder andere Jofele broodjes, voorgerechten en sushi, pokebowls, Jofele diner gerechten en desserts. Voor de Bourgondiërs is er een voordeelmenu beschikbaar en kan er voor de alcoholische versnapering worden gekozen uit een selectie wit, rosé en rood. Jofel eten en drinken Maassluis is te vinden aan het plein van de Koningshoek, tegenover de gemeente.