M.S.V.'71 start renovatie oude kleedkamers

Redactie 07-05-2020
Foto: MSVDe oude MSV kleedkamers worden opgeknapt.

De bouwcommissie van M.S.V.'71 is zo goed als klaar voor het vervolg van het renovatieplan. Na de oplevering van de nieuwe kleedkamers en de uitbreiding van de bestuurskamer, volgt in de volgende fase de renovatie van onder mer de oude kleedkamers.

Het bestuur en de stichting Vrienden van M.S.V.'71 hebben inmiddels de nodige financiƫn bijeen om te kunnen beginnen. De vereniging heeft de toezegging gekregen van een mooie donatie van het Fonds Schiedam Vlaardingen. Daarnaast heeft M.S.V.'71 nog een bijdrage vanuit de Bosa regeling ontvangen.

Momenteel werkt het bestuur eraan om de totale begroting van het renovatieplan sluitend te krijgen. Hierbij wordt gekeken naar andere subsidie mogelijkheden, acties en naar mogelijke bezuinigingen op het plan. Maar het goede nieuws is dat er gestart kan worden.

De oude kleedkamers en huidige kantine zijn in 1975 gebouwd en zijn nu dus 45 jaar oud. Deze opstallen zullen de komende periode onder handen genomen worden. Het gaat hierbij om een herindeling en renovatie van de oude kleedkamers en aansluitend ook de commissiekamer, keuken en de toiletgroepen in de kantine.

De aflopen weken is er door een kleine groep vrijwilligers begonnen met het sloopwerk van de oude kleedkamers. Uiteraard werden hierbij de corona richtlijnen in acht gehouden en werd op een veilige en verantwoordelijke manier gesloopt. De planning is dat de betrokken aannemers medio juni kunnen starten met de opbouw en herindeling van de (oude) kleedkamers.