Zesduizend tompoucen bezorgd

Redactie 30-04-2020
Foto: Facebook HoltkampDe tompoucen van Holtkamp vonden ook dit jaar weer gretig aftrek, en niet alleen in Maassluis.

Wie kent ze niet? De in het hele land bekende tompoucen van Holtkamp. Dé traktatie op Koningsdag, uiteraard oranje gekleurd. Ook dit jaar is er binnen de patisserie/chocolaterie keihard gewerkt om aan de vraag te voldoen. 6.000 van de lekkernijen zijn er in totaal gemaakt en op Koningsdag vanaf 7.00 uur bezorgd. Al gingen er enkele bestellingen niet helemaal zoals men wilde, om 15.00 uur konden de laatste tompoucen afgeleverd worden.

Bij Holtkamp had men er, in verband met de coronamaatregelen, dit jaar voor gekozen de winkel op Koningsdag gesloten te houden en de gebakjes te bezorgen. Met veertien auto's was men een groot deel van de dag in de weer. Voor de ontvangers was het eventuele wachten de moeite meer dan waard en genoot men weer volop van deze traditie.

Overigens waren ook anderen ook volop bezig met de verkoop van tompoiucen van Holtkamp. drive through Monsieur Paul had, geheel volgens de coronaregelks een drive trought georgansieerd en bij Grandcafé Kevin's was er een walk trough. Hoe mooi kan een voorbeeld van onderling samenwerken zijn.