Steun de Maassluise ondernemers

Redactie 26-03-2020
Foto: CWHet is leeg in de straten van Maassluis sinds de invoering van de maatregelen tegen het coronavirus.

Ervaar Maassluis, Stadshart Maassluis, Winkelcentrum Koningshoek, Winkelcentrum Palet en Winkelcentrum Steendijkpolder hebben de handen ineengeslagen en lanceerden vorige week de 'Koop/bestel lokaal online campagne.

Elke ondernemer heeft last van de gevolgen van het coronavirus en iedereen snapt dat ondernemers hun klanten nog steeds van dienst willen zijn. Tegelijkertijd wordt er opgeroepen om niet naar buiten te gaan als dit niet noodzakelijk is.

Daarom wordt de focus gelegd op het 'koop & bestel lokaal ONLINE' initiatief. Via de campagne wordt opgeroepen om zoveel mogelijk te blijven kopen en te blijven bestellen bij Maassluise winkeliers. Zo steun je de lokale ondernemers in deze moeilijke tijd.

Dagelijks wordt er geïnventariseerd welke winkels in Maassluis een webshop hebben of de mogelijkheid bieden om via de website/telefoon/social media bestellingen aan te nemen en te bezorgen. Vervolgens wordt dit op de website van Ervaar Maassluis geplaatst. De campagne wordt ondersteund door speciaal gemaakte advertenties, welke worden geplaatst op social media. Naast de winkels is er ook een initiatief voor horecaondernemers. Op de website van Ervaar Maassluis staan de horecaondernemers uit Maassluis genoemd waar je online eten kunt bestellen en waarbij maaltijden thuis worden bezorgd of kunnen worden afgehaald.

"Laten we met elkaar zo goed mogelijk de Maassluise ondernemers steunen door ONLINE te bestellen. Heb je een webwinkel of biedt je klanten de mogelijkheid om online of telefonisch te bestellen? Laat het ons weten! Mail naar communicatie@ervaarmaassluis.nl en doe mee aan deze campagne! Deelname is geheel kosteloos", zo laten de initiatiefnemers weten.

Bekijk de speciale pagina via www.ervaarmaassluis.nl/steunjelokaleondernemers.