Nog geen 25e M.S.V.'71 Megaweek

Redactie 26-03-2020
Foto: MSVDe feesttent zal helaas voorlopig nog even niet opgebouwd kunnen worden.

Eind april stond de 25e Megaweek bij M.S.V.'71 op het programma. Met de nadruk op 'stond', want met de aanscherping van de maatregelen tegen de coronacrisis kan de jubileumeditie volgende maand niet doorgaan.

"Laat duidelijk zijn dat de Megaweek organisatie het in deze situatie al ongepast vond om volgende maand de feesttent op te bouwen. Maar om juridische reden hebben wij de aanvullende maatregelen van de overheid moeten afwachten.

En deze zijn nu dus verlengd van 6 april naar 1 juni. Een periode waarin grote evenementen en bijeenkomsten verboden zijn", zo laat de organisatie weten.

"Dit is natuurlijk erg jammer voor alle Maassluise liefhebbers, vrijwilligers, sponsors, bezoekers, onze stad en uiteraard M.S.V.'71. En ook voor de organisatie is de teleurstelling, na een lange voorbereiding, enorm groot. Alles stond in de steigers om de Megaweek met veel enthousiasme te vieren. Maar de gezondheid, van ons allen, gaat boven alles."

Voor alle mensen die kaarten hebben gekocht voor de Nacht van M.S.V.'71 en/of de OranjeParty, komt de organisatie snel met een passende oplossing. "Wij gaan de vanaf nu aan de slag met de annulering van de Megaweek en zullen op u op de hoogte houden. Maar één ding is zeker; de 25e Megaweek gaat er komen! De vraag is alleen nog wanneer? Allereerst hopen wij dat iedereen in goede gezondheid deze moeilijke periode doorkomt."