C.K.C. Maassluis richt pijlen op seizoen 2020-2021

Redactie 26-03-2020
Foto: Edwin Sonneveld-fotografieOp sportief gebied is het korfbalseizoen ook tot een einde gekomen.

In het kader van het coronavirus kon ook c.k.c. Maassluis op maandag 23 maart j.l. niet anders dan alle evenementen binnen de vereniging af te gelasten. Dit in navolging van de verrichte personferentie en de daarop volgende oproep vanuit overkoepelende KNKV.

Eerder werd al de Giga Kangoeroedag, goed voor een sportieve middag voor meer dan 600 kleuters, afgelast in lijn met het stopzetten van de Koningsspelen. Vervolgens werd het bestuur dit weekend ook gedwongen de stekker uit de organisatie van de Koningsdag te trekken omwille van de voorbereidingen en gezondheid van vrijwilligers en bezoekers. "Toch een gemis als begrip in Maassluis dat jaarlijks duizenden mensen op de been brengt. Wel wordt een gedeelte van de Koningsdag traditie in ere gehouden doordat de trekking van de Koningsdagloterij op 27 april in aangepaste setting zal plaatsvinden."

Ook de overige evenementen die op het programma staan, vinden niet plaats waaronder: het Van Zanden Schoolkorfbaltoernooi voor basisschoolkinderen, korfbalkamp, Sport- en Speldag voor gehandicapten en de einddag. "Via deze weg willen wij graag alle vrijwilligers, sponsoren en andere betrokkenen hartelijk bedanken voor hun inzet en bijdrage aan de organisatie."

Op sportief gebied is het korfbalseizoen ook tot een einde gekomen. "Wij kijken dan ook uit naar het seizoen 2020-2021. Welke wij extra feestelijk willen openen/aankleden in het thema van ons 90 jaar bestaan. We kijken ernaar uit om onze maatschappelijke bijdrage voor de stad/inwoners van Maassluis te mogen leveren. Geen korfbal betekent ook geen praatje langs de lijn en ontspanning en ontmoetingen tijdens eerdergenoemde evenementen, waaraan veel behoefte is. Juist in deze tijd. Korfbal en evenementen zijn bijzaak geworden. We hopen dat iedereen elkaar in de gaten houdt, als betrokken Maassluizer. En we kijken uit naar betere tijden, waarin het verenigingsleven weer hoogtij zal vieren!"