Twee bekers voor Bequick bij Waterweg Masters

Redactie 19-03-2020
Foto: PRHet team van BeQuick toont trots de gewonnen beker.

Op de derde editie van de Waterweg Masters streden de jeugdspelers uit Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Maasland om de eer van hun clubs.

Het weer was niet denderend maar toch stonden meer dan 110 jeugdspelers op de baan voor het eerste tennistoernooi van 2020. De samenwerking tussen de tennisverenigingen VLTC, Holy, BeQuick, Evergreen, de Commandeur/Maasland, TSN, Spieringshoek en Los Amigos resulteerde weer in een geslaagd evenement voor jeugd tennissers uit de regio.

Zoals in de eerste twee edities organiseerden drie verenigingen het toernooi voor elk één leeftijdsgroep. Natuurlijk kregen de sporters ook iets lekkers te eten en te drinken. De gele groep (12-16 jaar) kwam naar TV Holy. Na drie rondes serieus dubbelspel bleek BeQuick uit Maassluis de meest succesvolle en dus gingen zij met de Waterweg Masters beker naar huis. De beker voor de jongere groep ( 8-12 jaar) ging ook naar BeQuick uit Maassluis. Ook dat toernooi was goed bezet met bijna 40 spelers.

VLTC was de gastclub voor de jongsten: sommigen waren nog maar 6 jaar. Erg leuk om te zien hoe zij al heel fanatiek hun balletje sloegen. Succes of niet, ze vonden het allemaal geweldig (en hun ouders ook!). En natuurlijk waren er ook winnaars: TV de Commandeur voor de rode bokaal en TSN uit Schiedam voor de oranje bokaal.

Het volgende toernooi staat gepland op 28 juni. Zoals altijd is de deelname gratis.