Paul van Loenen nieuwe trainer van M.S.V.'71

Redactie 12-03-2020
Foto: MSVPaul van Loenen is vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van de herenselectie van M.S.V. '71

In de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer als opvolger voor de aan het eind van dit seizoen vertrekkende Harry van Kapel, kwam het bestuur, de spelersraad en de spelersgroep die ook betrokken is geweest bij de aanstelling van een nieuwe trainer uit bij Paul van Loenen. Nadat er in hoge mate draagvlak bleek voor het idee bij zowel de huidige selectie als bij zijn mede bestuursleden besloten M.S.V.'71 en Paul van Loenen met ingang van het komende seizoen een contract met elkaar aan te gaan als hoofdtrainer.

Voor de 50-jarige Paul van Loenen is het de eerste keer dat hij een mannen seniorenselectie onder zijn hoede krijgt. Eerder trainde hij met veel succes wel het damesteam van M.S.V.'71 en diverse selectie jeugd elftallen bij zowel M.S.V.'71 als bij Excelsor M.

Als bestuurslid technische zaken en oud M.S.V.'71 speler is van Loenen meer dan bekend met de cultuur van de club, de huidige selectie en de jeugdige talenten,die kunnen gaan doorstromen. Door het vertrek van Paul van Loenen als technisch coördinator zal M.S.V.'71 nog wel op zoek moeten naar een nieuw bestuurslid technische zaken.