De 25e Nacht van M.S.V.'71 op 25 april

Redactie 21-02-2020
Ook Danny de Munk is er dit jaar bij in Maassluis.
Foto: PR

Dit jaar vindt de Nacht van M.S.V'71 voor de 25e keer plaats en dat gaat plaatsvinden op de toepasselijke datum van zaterdag 25 april. Dit evenement wordt al voor de 25 keer met groot enthousiasme en plezier door vele vrijwilligers en sponsors mogelijk gemaakt. Wie was er bij de eerste editie in 1996? Wijlen Arne Jansen stal toen de show met de hit; 'Meisjes met rode haren'.

Voor deze jubileum Nacht is een mooi programma samengesteld. Diverse artiesten hebben de afgelopen jaren gezorgd voor een geweldige sfeer in de feesttent. Een selectie van deze artiesten zijn daarom uitgenodigd om deze jubileum editie met ons te komen vieren.

De presentatie van deze avond is uiteraard weer in de geweldige handen van Ad van Opstal. In de nieuwe tent komen Danny de Munk, Samantha Steenwijk, Charly Luske en het duo Helemaal Hollands een spetterend optreden geven.

Zondag 26 april is het tijd voor de OranjeParty. Dit jaar komen de DJ's van Q-music om er weer een megafeest van te maken. Ongetwijfeld weer een gezellige avond in een uitverkocht tent waar uiteraard tal van foute hits voor de juiste feeststemming zullen zorgen.

Wil je er dit jaar weer bij zijn, aarzel dan niet en koop alvast je kaartjes, want de verkoop gaat weer hard. Kijk op www.megaweek.nl voor meer informatie en voor de link naar de online kaartverkoop voor de Nacht van M.S.V.'71 (early bird 17,50 euro) en de OranjeParty (early bird 10 euro). Op de website vindt je ook leuke foto's die de afgelopen 25 jaar gemaakt zijn.

Hoofdsponsor: Embassy Freight R'dam