MVC Bedrijvenvolleybaltoernooi 2020

Redactie 16-01-2020
Foto: Peter KoenisHet bedrijvenvolleybaltoernooi vindt dit jaar plaats op 17 april.

MVC heeft het jaar afgesloten met een geslaagd oliebollentoernooi. Met bijna 70 deelnemers en lekkere oliebollen werd het jaar uitgeluid. MVC is klaar voor de competitie die nog reuze spannend kan worden voor de heren en de dames. Behoud in de klasse is het doel voor dit 2e deel van de competitie. Maar MVC organiseert ook andere volleybalactiviteiten.

Bedrijvenvoleybaltoernooi

In navolging van voorgaande jaren organiseert de Maassluise Volleybal Club in 2020 alweer voor de 25e keer een bedrijvenvolleybaltoernooi. Dit volleybaltoernooi staat open voor bedrijven en instellingen op recreatief niveau. In 2020 zal het toernooi plaatsvinden op vrijdagavond 17 april in de Wethouder Smithal in Maassluis. Iedereen is van harte uitgenodigd om aan dit toernooi deel te nemen. Grandcafé De Waker en Lentiz | Geuzencollege verdedigen de beker bij respectievelijk de gevorderden en beginners.

Het inschrijfgeld bedraagt 65 euro per team en je er mag met zoveel teams als wenselijk is worden ingeschreven. Inschrijven kan nog tot 1 april per mail via mvcbedrijventoernooi@gmail.com. Kijk voor meer informatie op www.mvcmaassluis.nl, daar is ook het inschrijfformulier te vinden.

Neem voor meer informatie over MVC contact op met Linda Fenne 06-28055008 (senioren en jeugd) of met Patricia Pols 06-28087878 (recreanten). Of mail naar bestuur@mvcmaassluis.nl.