Talenten en vrijwilligers in het zonnetje bij M.S.V.'71

Redactie 09-01-2020
De talenten van 2019 Marieke van Zweden en Ayoub el Mahsani geflankeerd door de talenten van vorig jaar Mirelle Pellikaan (links) en Jack van der Vlugt (rechts). \n\n
Foto: MSV

De nieuwjaarsreceptie bij M.S.V.'71 was ook dit jaar weer bijzonder geslaagd. Voorzitter Hoogenraad vertelde trots te zijn op zijn club, die volop in beweging is en zich steeds verder doorontwikkelt om alles op een hoger plan te brengen.

Op zaterdag 4 januari waren naast veel MSV'ers en sponsors ook een aantal Maassluise politici aanwezig in de kantine van M.S.V.'71 bij de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie. Zo waren onder de vele aanwezigen de wethouders Bronsveld en Kuiper - die sinds kort Sport in zijn portefeuille heeft - aanwezig. Maar ook MSR voorzitter Huib Blokland, een aantal raadsleden van diverse politieke partijen en Unitas'63 voorzitter Remco den Oudsten behoorden tot de aanwezigen. Het muzikale gedeelte van de receptie werd verzorgd door het zangduo Vanessa Dea en mr Jo.

Kees Starmans Trofee

Zoals de laatste jaren gebruikelijk is op de nieuwjaarsreceptie werden ook nu weer twee M.S.V.'71 talenten in het zonnetje gezet. Een meisje en een jongen. De 13-jarige Marieke van Zweden werd bij de meisjes gekozen als grootste talent en de 16-jarige Ayoub el Mahsani viel die eer te beurt bij de jongens.

Kei van het Jaar

M.S.V.'71 staat bekend als de vereniging met nogal wat vrijwilligers, die veel voor de club betekenen. Elk jaar zet het bestuur een van de vrijwilligers eens flink in het zonnetje zetten als Kei van het Jaar om hen op deze manier te bedanken voor de getoonde inzet. Dit jaar werd het echtpaar Rene en Anky den Boer benoemd tot Kei van het Jaar.

Megaweek VIP'S

Traditiegetrouw is er elke Nieuwjaarsreceptie een tombola met als doel om wat extra geld in het laatje te krijgen. De hoofdprijs is ook altijd een VIP arrangement tijdens de komende Megaweek. Deze keer was Ruben Don de gelukkige. Hij gaat samen met een door hem aan te wijzen persoon in april van dit jaar even als VIP door het leven.

Nieuwe website

Tot slot kondigde Martin van Zweden trots de lancering van de nieuwe M.S.V.'71 website aan. Vanaf maandag 6 januari is deze nieuwe site in de lucht. De website commissie onder leiding van Fabiƫn Heeren heeft de afgelopen tijd hard gewerkt om de bestaande site te vervangen.