Verpakkingspecialist Quality Pack vestigt zich in 2020 op De Dijk

Redactie 05-12-2019
Foto: Peter FarlaOnder andere directeur Sieto de Vreeze (in het midden) en wethouder Gerard van de Wees (tweede van rechts) proosten na de ondertekening.

Quality Pack b.v. uit Barendrecht verhuist in 2020 naar Maassluis en vestigt zich op bedrijventerrein De Dijk. De specialisten in verpakkingsmateriaal voor de AGF sector hebben door sterke groei meer ruimte nodig. Wethouder Gerard van der Wees ondertekende samen met directeur Sieto de Vreeze vorige week woensdag een koopovereenkomst voor een kavel op bedrijventerrein De Dijk.

Wethouder Vander Wees is blij met de nieuwe koper: "Met de komst van Quality Pack komt er weer een mooi bedrijf bij op De Dijk."

Quality Pack ontwikkelt nieuwe verpakkingsconcepten en verzorgt de logistieke activiteiten van haar klanten. Import & export van materialen nemen fors toe en partners in de AGF sector (kweken en telen aardappelen, groenten en fruit) wensen steeds vaker snelle leveringen binnen 24 uur. Quality Pack heeft nu nog meerdere locaties en een hoofdkantoor in Barendrecht. Dit komt in Maassluis allemaal onder één dak; voor nog meer efficiency. De keuze voor De Dijk komt voort uit de strategische ligging vlakbij de tuinbouwdriehoek Westland-Bleiswijk-Barendrecht, op een paar minuten van de A20 en de Blankenbergtunnel die de A20 en A15 gaat verbinden.