M.S.V.'71 wint eenvoudig van Wanica Star

Redactie 27-11-2019
Foto: M.S.V. '71Kevin Edmilson Santos maakte een van de 5 Maassluise treffers.

De wedstrijd tegen het danig vernieuwde Wanica Star was amper begonnen toen M.S.V.'71 aanvoerder Jack van der Vlugt zijn ploeg al op voorsprong had kunnen zetten. Goed weggestuurd door Jeremy van Loenen kwam de Maassluise aanvoerder oog in oog met de prima doelman Murat Demirocak. Die kwam met een uitstekende redding uiteindelijk als winnaar uit de strijd.

Dat M.S.V.'71 op voorsprong zou komen was eigenlijk een kwestie van tijd. Dat gebeurde uiteindelijk na 20 minuten. Matthijs Jansen leverde weer eens een voortreffelijke hoekschop af. Christian van der Pol kopte op de lat. Maar in de rebound was Jeremy van Loenen met het hoofd wel trefzeker (1-0).

De technisch vaardige Haagse ploeg probeerde de bakens te verzetten maar slaagde daarin niet. Nadat M.S.V.'71 een paar grote kansen had laten liggen sloegen zij vlak voor rust toch nog toe. Het was Kevin Edmilson Santos, die op aangeven van Christian van der Pol de bal simpel kon binnenwerken (2-0).

Na de pauze werd de druk op het doel van de jonge doelman Murat Demirocak alleen maar groter. Het was wachten op meer Maassluise doelpunten. Maar de paal (2 keer), onzorgvuldigheid in de afwerking en slordigheid in de beslissende eindpass stonden vooralsnog een grotere Maassluise score in de weg.

Pas na 62 minuten werd het levensgrote veldoverwicht in de score tot uitdrukking gebracht. Een combinatie tussen Dylan Dijksman en Christian van der Pol kreeg Jack van der Vlugt als eindstation en dat betekende 3-0.

Vrij snel daarna moest de prima spelende doelman Murat Demirocak met een blessure naar de kant. Wanica Star had geen wisselspelers meer, waardoor Erdal Mert onder de lat plaatsnam.

Met 11 tegen 10 en geen echte keeper op doel bij de moe gestreden tegenpartij kon een grotere score niet uitblijven. Het werd uiteindelijk 5-0. Eerst pikte Christan van der Pol zijn doelpuntje mee, daartoe in de gelegenheid gebracht door de mee opgekomen Jeremy van Loenen. En 5 minuten voor tijd kopte invaller Ayoub el Mahsani raak op een fijn aangesneden voorzet van Jack van der Vlugt.

Ook M.S.V.'71 eindigde de wedstrijd met 10 man nadat Joey Frerichs met een rode kaart het veld moest verlaten. Door deze zege stijgt M.S.V.'71 naar de 3e plaats op de ranglijst.

Hoofdsponsor : SEGMENT