Nu ook printservice bij Essalu in Maassluis

Redactie 14-11-2019
Foto: Roger van der KraanSinds het begin van deze zomer heeft Essalu computerservice ook een printservice.

Essalu computerservice was al het adres in Maassluis voor het repareren van computers, laptops en tablets en voor hulp bij andere computerproblemen. Sinds het begin van deze zomer is daar een printservice bij gekomen.

"We merkten dat daar echt behoefte aan was hier in Maassluis. Zeker sinds de printshop zo'n twee jaar geleden weg is gegaan, kregen wij steeds vaker de vraag of we ook een printservice hadden. En nu hebben we dus besloten dit er bij te gaan doen", vertelt Etienne Bonte van Essalu. "Er zijn steeds minder mensen die thuis een printer hebben staan en dan is het toch fijn dat je in je eigen woonplaats terecht kunt om te printen. We hebben sinds kort een gloednieuwe printer staan waar we de mooiste prints mee kunnen maken."

Voor printopdrachten kun je nu dus bij Essalu aan de Goudsteen 3 terecht. "Dit kan gaan om één documentje of om grotere oplages van bijvoorbeeld een clubblaadje of brochure. Verder kunnen de klanten hier ook terecht voor het inbinden, vouwen, nieten en lamineren." Ook verkoopt Essalu cartridges en toners. "De gangbare merken hebben we altijd op voorraad, maar verder kunnen we alles bestellen en dat hebben we dan binnen een paar dagen in huis."

Neem voor meer informatie contact op via 010-7619568 of mail naar info@essalu.nl.