Wereldwinkel Maassluis 25 jaar

Redactie 15-11-2019
Foto: Wereldwinkel MaassluisKlanten kunnen onder meer voor kunstschilderproducten terecht bij de Wreldwinkel in Maassluis.

Al 25 jaar runt een groep enthousiaste vrijwilligers de Wereldwinkel aan de Dr. Kuyperkade 7 in Maassluis. Sinds vier jaar zit de winkel op deze toplocatie in het stadshart van Maassluis. "We zijn een 'Wereld'winkel met fairtrade producten (zoals koffie, thee en chocolade) en een breed assortiment aan cadeau-artikelen", zegt Pieter van Noord, voorzitter Wereldwinkel Maassluis. "Sinds ruim een jaar verkopen we kunstschilderproducten van Talens. Onze vrijwilligers kunnen altijd een goed advies geven en de verhalen achter het uitgebreide aanbod vertellen."

In de week van 19 tot 23 november wordt er elke dag extra aandacht besteed aan het jubileum. "Vanaf 1 november ontvangen klanten een kortingsbon van 25 procent korting op een product naar keuze in de winkel. Deze bon is alleen geldig tijdens de feestweek. Naast deze actie zal er een dagelijkse korting zijn, van 25 procent, op een door ons gekozen product en ontvangt iedereen een goodiebag. We hopen u rond ons 25 jarig bestaan feestelijk te ontvangen in onze winkel", zo besluit Van Noord.