Einde aan zomeractiviteiten SUW Maassluis

Redactie 02-11-2019
Foto: SUWDe zomeractiviteiten van SUW zijn weer ten einde

Er is alweer een einde gekomen aan de zomerse maanden. Tijdens de zomermaanden heeft SUW Maassluis voor de jeugd in Maassluis zich ingezet. De jongeren mochten zelf met ideeën komen en ook uitvoeren. SUW Maassluis ondersteunde de jongeren hierin waar nodig.

Vanaf april t/m oktober jl. konden de jongeren zich bezighouden met vooral sportieve activiteiten. Op de Tonny Vilhena Pannakooi werd er op de zondagmiddag panna toernooien georganiseerd van verschillende leeftijdscategorieën. Er werden niet alleen mooie panna's gegeven, er werd vooral leuk samen gespeeld.

Op verschillende pleintjes werd er een voetbal record dag gehouden. Daar konden de kinderen zich bezig houden met het verbreken van diverse records. Zo heeft Loqman een gouden voet! Hij heeft het record met het gatendoek met maar liefst 250 punten! Niemand kwam in de buurt van het record van Loqman. Gilliano overtrof zijn tegenstanders voortreffelijk met het hooghouden. Hij hield de bal maar liefst 143 keer hoog zonder dat de bal op de grond viel.

Daarnaast hebben de kinderen nog veel meer kunnen doen. De wijk is meerdere keren afval vrij gemaakt. Zo waren er zelfs kinderen die elke week de straat opgingen en zelfstandig afval verzamelde! Met het afval bedachten we samen met de kinderen om een keer wat leuks te maken. We wouden het afval een nieuw leven geven en recyclen! Er zijn leuke kunstwerkjes gemaakt die de kinderen mee mochten nemen naar huis.

Naast de buitenactiviteiten waren er ook binnen activiteiten. Zo werden de jongeren bezighouden met boksclinics en werd er in de avonduurtjes gevoetbald. De kinderen zijn meerdere keren verrast met een bioscoopmiddag en een leuke quiz met gave prijsjes. Kortom er is veel gebeurd. In de wintermaanden zullen er andere activiteiten plaatsvinden.

Wil jij ook graag meedenken of als vrijwilliger meehelpen? Neem dan een kijkje op de website van www.suwgroup.nl of contact ons via Facebook: @SUWMaassluis. Op naar een leuke gezellige winter!