Friends of Rock Reunited'Rocken' voor het goede doel

Redactie 12-10-2019
Foto: PRHet programma wordt gebracht door 19 top muzikanten.

Theater Koningshof wordt zaterdag 26 oktober omgetoverd tot rock tempel. Dan vindt het evenement "Friends of Rock Reunited" plaats; een avond vol onvervalste classic rock muziek.

Een indrukwekkend programma met fantastische songs van legendarische bands als Led Zeppelin, Deep Purple, Rainbow, Whitesnake, Status Quo en vele anderen. Gebracht door een groep van maar liefst 19 top muzikanten uit het gehele land. Stuk voor stuk ervaren musici die hun sporen in de rock scene hebben verdiend. Met ieder een unieke identiteit en stijl, maar tezamen staan ze garant voor vuurwerk op het podium.

"Als groep kwamen wij voor het eerst bij elkaar in 2016, voor een eenmalig benefiet concert. Georganiseerd ter nagedachtenis aan onze in 2015 overleden gezamenlijke vriend en gitaarheld Mario Roelofsen", aldus Menno Hamer, bassist en mede organisator van het evenement. "Het concert werd enorm positief ontvangen en wij hebben een prachtig geldbedrag opgehaald voor het KWF. Nu zijn we als 'vrienden van de rock' opnieuw bij elkaar (vandaar 'Reunited') voor een nieuw concert. Dit keer in het prachtige Theater Koningshof in Maassluis. De opbrengst schenken wij net als vorige keer aan het KWF".

Op het moment van schrijven is er nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Voor meer informatie en kaarten: facebook.com/friendsofrockreunited en theaterkoningshof.nl.