HV Unitas '63 trapt af op het sportpark MSV '71

Redactie 10-10-2019
Foto: PRAfgelopen zaterdag werden de handbalwedstrijden gespeeld op het sportpark van M.S.V. '71.

Zaterdag 5 oktober was het eindelijk zover. HV Unitas '63 speelde de eerste wedstrijden op het nieuwe veld bij MSV '71. Na een jarenlange voorbereiding en een drukke week met verhuizen en een aantal puntjes op de i mocht de F1 op een koude zaterdagochtend het spits afbijten. Bij de jongste jeugd gingen de ballen over en weer in het net waardoor het een leuke wedstrijd werd. Na de F-jeugd was het de beurt aan de kinderen van de E2. Bij deze wedstrijd was de tegenstander sterker maar werd er door de spelers goed verdedigd en is er ook door Unitas lekker gescoord.

Na deze 2 wedstrijden was het tijd voor een handbalclinic waar alle leden van zowel HV Unitas '63 als MSV '71 voor waren uitgenodigd. Er zijn wat oefeningen uitgezet zodat er door middel van korte trainingen kennis gemaakt kon worden met de handbalsport. De leden van HV Unitas '63 hebben goed kunnen laten zien wat er bij handbal komt kijken.

Aan het begin van de middag kon de E1 het wedstrijdprogramma vervolgen. De E1 begon de eerste helft heel sterk maar in de tweede helft kon de tegenstander langszij komen waardoor deze wedstrijd in een gelijkstand is geëindigd. Als afsluiter kon de D1 aan de bak. De D1 beleeft een goed seizoen waarbij er veel gewonnen wordt. Het bleek een harde wedstrijd te worden maar ook door deze wedstrijd te winnen kunnen ze zich volgende week opmaken voor de kampioenswedstrijd van dit veldseizoen.

Unitas is door M.S.V '71 zeer welkom geheten en de dank daarvoor is groot. Dit maakte het zoeken naar kleedkamers, materialen, en dergelijke gemakkelijk. Na de herfstvakantie start het zaalseizoen voor HV Unitas`63 daarna zullen zij in het nieuwe jaar weer terugkeren op het sportpark van M.S.V`71.