Joris Luyendijk te gast Op Hodenpijl

Redactie 05-10-2019
Foto: Jelmer de HaasJoris Luyendijk komt bij Open Hodenpijl vertellen over zijn nieuwste boek.

Auteur en journalist Joris Luyendijk is op woensdag 9 oktober te gast Op Hodenpijl. Hij staat stil bij zijn boek 'Dit kan niet waar zijn', dat gaat over de misstanden in de financiële en bancaire wereld. Een nog altijd actueel thema met het oog op de Brexit en de tot een nulpunt dalende rentestanden.

Joris Luyendijk is journalist en antropoloog en gespecialiseerd in de Arabische en Islamitische wereld. Hij werkte als correspondent voor verschillende media in het Midden-Oosten. Zijn eerste boek 'Een tipje van de sluier' werd een bestseller. Luyendijk presenteerde in 2006 het programma Zomergasten. In 2011 verhuisde Luyendijk naar London om aan de slag te gaan voor The Guardian om een blog te schrijven over de financiele wereld voor The Guardian. Dit leidde tot het boek 'Dit kan niet waar zijn'. Joris beantwoordt vragen, vertelt en signeert zijn boeken.

Voorafgaand kunnen bezoekers aanschuiven voor een vegetarische maaltijd. Aanvang: 20.00 uur. Prijs: 16,50 euro en inclusief maaltijd is dat 37 euro. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.ophodenpijl.nl.