Exclusief Laureatenconcert

Redactie 07-10-2019
Foto: MajankaFotografie.nlClaire Schuurmans is op harp \u00e9\u00e9n van de deelnemers aan dit exclusieve Laureatenconcert.

De Orgelcommissie van de Immanuëlkerk in Maassluis geeft winnaars van het Prinses Christina Concours een toonaangevend podium om te musiceren, waarbij u kunt genieten van een muziekuitvoering op hoog niveau. Niet voor niets heeft prinses Christina haar naam verbonden aan deze muzikale wedstrijden van nationale allure. U kunt luisteren naar: zang, piano, viool en harp. Enkele van deze jong veelbelovende talenten presenteerden zich al eens bij de Wereld draait door.

Voor Noëlle Drost (1999) is zingen haar ware passie, zij studeert op de School voor Jong Talent van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Iris van Nuland (2002) speelt viool en reeg haar eerste lessen op de muziekschool in Oss. Daarna op de School voor Jong Talent aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Iris is concertmeester in het Atheneum Kamerorkest.

Claire Schuurmans (2004) is vanaf 2012 op harp actief in het Hofstads Jeugdorkest. Claire studeert aan de School voor Jong Talent in Den Haag. Zij trad al op in het Concertgebouw en deze zomer tijdens het Grachtenfestival.

Katie Yao Morgan (2000) heeft op piano een indrukwekkende staat van dienst met prijzen en eervolle vermeldingen uit Italië, Schotland, Frankrijk en Engeland. Katie studeert aan het Consevatorium van Amsterdam.

Het concert is op vrijdag 11 oktober, aanvang 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kerk á € 8,- en. € 6,- voor kinderen. In de voorverkoop € 7,- via secretariaat OCI per email (ocimaassluis@kabelfoon.net) of bij Ervaar Maassluis in de Nieuwstraat.