Evergreen zaterdag 35+ mix-team

Redactie 03-10-2019
Het Evergreen 35+ mix team.
Foto: PR

Zaterdag 28 september was een weekend waarin regen een grote hoofdrol speelde, was het in Maassluis-West tussen 14.00 en 17.30 uur droog. Boven de banen van TV Evergreen verscheen zelfs zo hier en daar een zonnetje. Perfect tennisweer.

Het zaterdag 35+ mix team van TV Evergreen tenniste deze middag tegen het mix team van Plaswijk. Het Evergreen-team speelt al meer dan 10 jaar ieder voor- en najaar mee met de KNLTB competitie op de zaterdag. In het voorjaar wordt er ook gesingeld (2 singels, 3 dubbels). In het najaar worden er alleen 4 dubbels gespeeld. Sommige jaren met groot succes, maar soms, nou ja, net iets vaker, wordt het seizoen wat minder succesvol afgesloten. Het team wordt gevormd door: Wim Put, Bert Verstegen, Pieter Meijers (helaas net niet op de foto), Hellen Boelaars, Ria Jonkman en Saskia Koenen.

Sportiviteit en gezelligheid zijn voor dit team belangrijker dan de winst. In de mixdubbels kon het Evergreen-team bij beide wedstrijden de winst binnenhalen via een supertiebreak. Vreselijk als je de winst weg moet geven doordat er een bal gespeeld wordt die dan op de netrand blijft hangen en dan net aan jouw kant de tegenpartij het winnende punt geeft. De andere 2 dubbels werden, ondanks de tegenstand van Evergreen, ook gewonnen door Plaswijk. Na deze 3de ronde in de najaarscompetitie staat Evergreen op de 5e plaats (van de 8). De dag afgesloten met een drankje en een gezamenlijke maaltijd in de kantine.